• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

4. Stiati ca? - Cine face administrarea unui site Web: Managerul, IT-ul sau firma de WebDesign?

WebSite-ul este unul dintre cele mai importante si dinamice instrumente de marketing.

De aceea, actualizarea lui nu trebuie facuta de furnizorul de WebDesign, nici de 'baiatul de la IT'.

Site-ul Web este un instrument ce trebuie sa poata fi folosit de directorul de marketing, cel care lanseaza strategii, face studii de piata, comunica produse, servicii, idei noi catre piata si trebuie sa poata actualiza WebSite-ul fara intarzieri sau sa necesite cunostinte IT complexe.De aceea, solutiile Web Design for Business sunt extrem de usor de actualizat, chiar de pe un telefon mobil, printr-un sistem de administrare simplu, logic, in limba romana, fara termeni tehnici.

Prin natura sa, un site asigura o comunicare bidirectionala, foarte rapida intre companie si piata. De aceea, pentru a putea fi un instrument pentru top management, solutiile de web design trebuie sa fie flexibile si foarte ergonomice.

Info: Sistemul de administrare a unui site web poarta denumirea de CMS (Content Management System) - sistem de management al continutului.

Solutiile Web Design for Business pe care le construim beneficiaza de un CMS personalizat, usor de utilizat de catre un nespecialist.
Nu de putine ori, am primit solicitari de a reface site-uri pentru ca sistemul de aministrare era prea complicat - inutilizabil de catre un nespecialist in IT.

Web Design Oferta
Web Design - articole