• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Programare Web si Dezvoltare Aplicatii Web Speciale

Anumite proiecte Web sunt speciale; necesitatile functionale sunt aparte pentru a oferi ceva deosebit fata de tot ce exista pe piata.

Exemple: Magazine virtuale sau cataloage online cu functii specifice (configuratoare auto, configuratoare de tamplarie sau mobila, etc), portaluri pentru anumite branse cu necesitati specifice.

Solutia cea mai buna este dezvoltarea (programarea) unei aplicatii Web care sa ofere exact functiile necesare business-ului. Incercarea de a adapta o solutie generala - de tipul open source - va duce in mod invariabil la frustrari, limitari tehnice, complicatii ale dezvoltarii pana in stadiul in care aplicatia nu mai este nici sigura, nici rapida, nici usor de utilizat.

Logic Industry ofera solutii de analiza si programare web exact pe necesitatile dumneavoastra. Va vom construi o aplicatie optimizata, rapida si sigura, care sa ofere business-ului o fundatie puternica.

In proiectarea si dezvoltarea aplicatiei luam in calcul:

- Care sunt cele mai potrivite tehnologii si limbaje de programare

- Ergonomia interfetei, pentru a oferi o navigare usoara si a face aplicatia un instrument complex dar usor de folosit

- Securitatea aplicatiei web si Viteza de incarcare

- Care este scopul afacerii pe termen lung

- Transmiterea corecta si puternica a valorilor brandului

- Flexibilitate in dezvoltarea ulterioara - aplicatiile acestea vor rula ani intregi si in timp pot aparea oportunitati sau necesitati de dezvoltare functionala

- Posibilitatea de interconectare in viitor cu aplicatii si tehnologii terte (sisteme ERP, baze de date, import/export de fisiere)

Solutiile Logic Industry® beneficiaza prin contract de garantie nelimitata in timp asupra eventualelor erori de programare.

Cere o oferta Programare si Dezvoltare Aplicatie Web Speciala

Web Design Oferta
Web Design - articole