• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Web Design for Business®: Despre rezultate reale in Web Design

Site bun: Ce inseamna un Site bun? - Web Design for Business

Un site bun este un site care aduce rezultate.


Aceasta regula are multe implicatii in modul in care este construit un site web si de aici rezulta un set de abordari specifice. Cele mai importante sunt: ergonomia site-ului, identitatea de brand, comunicarea, flexibilitatea si optimizarea pentru motoarele de cautare.

Pentru a ne solicita o evaluare gratuita a site-ului dumneavoastra - sau pentru a va propune un proiect pentru un site nou, va rugam sa folositi formularul de mai jos. Toate solicitarile primite vor primi raspuns de confirmare, dar ne rezervam dreptul sa realizam evaluarile sau proiectele doar pentru un numar limitat de solicitari. Evaluarea se va face conform termenilor si conditiilor specificate mai jos.

De multe ori, la primele intalniri, clientii nostri au realizat de ce Logic Industry este o altfel de agentie de web design - de ce suntem o agentie de Web Design for Business.

Principalul aspect pe care incercam sa il oferim clientilor nostri este rezultatul. Nu exista site-uri frumoase sau urate, exista site-uri bune sau site-uri rele, adica site-uri care aduc rezultate si site-uri care nu aduc rezultate. Solutiile Web Design for Business sunt site-uri care aduc rezultate.

Pentru ca un site sa aduca rezultate trebuie sa intelegem ce rezultate de dorim. De aceea, in prima etapa va vom propune un chestionar. In urma unei analize si a unui studiu de piata, Logic Industry va propune un proiect orientat pe rezultat. Acest proiect il vom ajusta impreuna, pentru a putea pondera experienta noastra de zece ani cu experienta dumneavoastra vizavi de domeniul in care activati si de specificul clientilor dumenavoastra.

Realizand solutia Web Design for Business dupa un proiect gandit pentru clientii dumneavoastra, vom obtine un site bun - un site care are rezultate.

Web Design Oferta
Web Design - articole