• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Despre Logic Industry

Logic Industry este o Agentie de Web Design pentru Afaceri.

Logic Industry SRL este o companie romaneasca cu o istorie de 14 ani in domeniile Web Design, Brand si CRM si a serviciilor asociate (marketing, optimizare site, etc.). Logic Industry SRL Romania si Logic Industry Ltd - UK, cu sediul la Londra, folosesc aceleasi resurse creatoare si standarde de excelenta in Web Design, Brand si CRM.

Compania a fost infiintata in 1999 si de atunci a oferit servicii de web design profesioniste pentru companii din intreaga lume: Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Olanda, Israel, Danemarca, Statele Unite ale Americii, Bulgaria, Brazilia, Canada, etc.

In Romania am colaborat atat cu companii mari, cu branduri cunoscute, precum si cu companii mai mici, dar ambitioase, capabile de a produce performanta pe pietele pe care se lupta.
Ne bucuram de fiecare data cand clientii ne confirma ca site-urile web pe care le-am realizat pentru ei produc rezultate. Logic Industry ofera solutii Web Design pentru Afaceri.

Logic Industry este marca inregistrata in Uniunea Europeana. Web Design for Business si Web Design pentru Afaceri sunt marci inregistrate ale Logic Industry.

Ce inseamna Web Design for Business?

- Web Design for Business inseamna ca site-urile pe care le construim produc rezultate reale.

De aceea, inainte de a construi o solutie de Web Design pentru Afaceri, vom face o analiza preliminara, detaliata, a targetului caruia va adresati si a concurentei pe care o aveti. Pe baza acestei analize vom realiza un studiu de piata si vom identifica metodele prin care putem face cel mai bun site de pe piata pe care activati. Inca o data, un site bun este un site care aduce rezultate.

Pe baza analizei va vom propune un proiect ce va contine structura si functionalitatile site-ului. Avand o experienta de zece ani in acest domeniu suntem in masura sa va propunem o structura orientata pe necesitatile clientilor dumneavoastra, astfel incat sa iesim in intampinarea necesitatilor acestora.
Proiectul il vom discuta impreuna pentru a il ajusta pe necesitatile industriei in care activati.
Odata ce ajungem la o forma finala, vom putea semna contractul si demara lucrarea.

Odata finalizat site-ul web, vom continua colaborarea. Va vom invata cum sa folositi site-ul web la capacitatea maxima, cum sa devina cel mai bun instrument al managerului de marketing.
Solutiile Web Design for Business sunt monitorizate atat din punct de vedere al traficului, al optimizarii, cat mai ales al rezultatelor cel putin 12 luni de la instalare. In aceasta perioada va vom oferi consultanta si vom emite recomandari ori de cate ori este necesar pentru a va dezvolta afacerea datorita site-ului.Aveti nevoie de o solutie Web Design for Business?

LOGIC INDUSTRY SRL - Romania
Cod fiscal: RO 12425838
Registrul comertului: J27/341/1999
Telefon: +4 0753 04 33 22
              +4 0723 212 414
Fax:       +4 0233 22 91 92

Email: office@logicindustry.com
Web site: www.logicindustry.com
Suport tehnic clienti: Folositi aplicatia suport clienti sau adresa: tehnic@logicindustry.com

Invitati-ne pentru a colabora pentru realizarea site-ului dumneavoastra!

Web Design Oferta
Web Design - articole