• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Introducere produse si texte in site: Servicii Documentare, Creare continut site, Actualizare Site si Introducere Produse in magazine virtuale online

Lansarea unei noi solutii Web Design for Business performante, care să vă aducă Rezultate Reale, necesită un continut relevant, bine scris.

Desi crearea textelor pentru site ar trebui sa cadă în sarcina dumneavoastră, noi vă vom ajuta cu rescrierea/ajustarea materialelor primare astfel încât sa maximizăm rezultatele site-ului web.

Ce luăm în considerare la crearea/ajustarea textelor pentru site:

- Transmiterea valorilor brandului (brand de produs, companie, etc)

- Relevanța prezentării produselor, a mesajului din texte

- Corectitudinea gramaticala

- Usurinta in citire si usurinta in transmiterea ideilor, asezarea in pagina astfel incat textul sa fie parcurs usor, pana la capat.

- Crearea unui text care sa ajute consistent site-ul in Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), relevanța textului și modul în care acesta este scris fiind foarte important pentru obtinerea unor performanțe notabile in Google și în alte motoare de căutare.

- Inserarea unui mesaj de "Acțiune" - un mesaj care sa il faca pe client sa faca ceva: sa cumpere, sa sune, sa ceara mai multe detalii. Acesta este scopul final al oricarui site si orice sectiune de conținut trebuie sa maximizeze oportunitatea de contact.

Adaugare produse / Actualizare produse pentru Cataloage Virtuale si Magazine Online

Adaugarea inițială a produselor într-un magazin online nou poate fi o operațiune care necesită foarte mult timp, atăt in perioada de documentare (găsirea informației la furnizori sau pe internet), cât și în perioada de introducere efectivă.

Logic Industry oferă un serviciu profesionist de Adaugare si Actualizare Produse pentru site-uri web.

Servicii incluse în Adăugarea / Actualizarea produselor din magazinul online:

- Documentarea inițială pentru fiecare produs (preluarea informației brute de la furnizori, producători, a altor informații relevante disponibile pe internet) - un produs bine documentat este mai ușor de vândut.

- Importul masiv al produselor în baza de date a site-ului, fie integral, fie parțial (cu căt mai multe date), pentru a minimiza timpul de actualizare. Daca magazinul online este realizat de noi, este foarte probabil sa putem importa rapid foarte multe informatii, economisind mult timp si reducand costurile initiale de lansare ale magazinului online.

- Realizarea de fotografii pentru fiecare produs, daca este cazul.

- Prelucrarea fotografiilor pentru fiecare produs ce va fi introdus in magazinul online. Fotografiile sunt fie preluate de la furnizori sau producători (trebuie sa aveți acceptul scris al acestora), fie sunt fotografii realizate de noi sau alte fotografii pe care ni le veți pune la dispoziție. Prelucrarea profesionista a fotografiilor produselor ce vor fi introduse in magazinul online inseamnă, printre altele:

a) aducerea la rezolutiile specifice magazinului online, in una sau mai multe variante (imagine mica pentru pagina cu toate produsele si imagine medie si mare pentru pagina de detalii produs)
b) optimizarea dimensiunii fi;ierului imagine pentru o încărcare rapidă a paginilor
c) ajustarea contrastului și a culorilor pentru o imagine bogată. care să transmită calitățile produsului și să trezească interesul cumpărătorului.

În cazul în care fotografiile se vor realiza de către noi, produsele ni le veți transmite prin curier.
Licența asupra fotografiilor: Drepturile de utilizare ale fotografiilor vă vor aparține în totalitate și în viitor le veți putea refolosi și pe alte site-uri sau suporturi online. În cazul în care intenționați să folosiți imaginile și pentru tipar (cataloage, flyere), vă putem realiza și prelucra imaginile produselor și la calitatea necesară tiparului.

Web Design Oferta
Web Design - articole
Web Design: Info5