• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

"New Business" - Pachet complet pentru afaceri noi

Pentru cine am creat acest pachet?


Ati deschis o afacere noua sau vreti sa deschideti o afacere noua - o companie noua, un produs, un serviciu nou. Acest pachet acopera toate necesitatile de branding, marketing, site web profesionist, comunicare, management informatizat al activitatii in timp real.

Acest pachet cuprinde, intr-un mod complex:

Branding: Nume de brand pentru firma, produs sau serviciu, Manual de identitate vizuala (sigla, culori, etc.), Design pentru materiale tiparite: carti de vizita, ambalaje, mape, materiale promotionale, design pentru vitrine, concept pentru reclame radio/TV sau bannere/mesh-uri outdoor, comunicare (texte).

Solutie personalizata Web Design for Business®, Optimizare SEO, Inregistrare domeniu, Hosting, Integrare plati online, etc.

Advertising [online/offline]: Campanii Google Adwords (TM), Design tiparituri pentru campanii offline (flyere, afise, etc.)

Solutie personalizata Business Intelligence CRM/ERP/BPMS pentru a administra clientii, comenzile, livrarile, furnizorii, stocurile si facturarea, istoricul clientilor, suport tehnic; acces in timp real, detaliat, la rapoarte de business croite pe organizatia dumenavoastra; managementul echipei de vanzari, a departamentului tehnic, PR, etc.

Servicii Post-LansareMonitorizare online, reglaje continue in optimizare SEO (manual si automat) pentru minimum un an, campanii de comunicare, campanii de marketing.

De retinut: Pachetul initial va fi personalizat pe necesitatile dumneavoastra. In urma unei discutii si a unei analize va vom propune noi un Plan de Lansare, astfel incat intreg procesul sa fie clar si usor de administrat. Diferitele componente enumerate mai sus vor avea ponderi diferite, in functie de specificul afacerii duneavoastra.

Analiza initiala si Planul de Lansare sunt gratuite. Planul de lansare va contine Etapele, Termenul de livrare si Costurile. Fiind vorba de un pachet complex, interdisciplinar, si pentru ca sunteti la inceput veti remarca cu placere avantajele pe care vi le oferim in pachetul "New Business" - atat din punctul de vedere al pretului, cat si a variantelor de plata.

Dorim sa va fim alaturi de la inceput, sa va oferim experienta noastra si sa aveti acelasi succes pe care l-au avut clientii nostri cu care lucram de multi ani - cu unii de peste un deceniu.

Cere o oferta pachet promotional "New Business" acum!

Va vom contacta imediat pentru a discuta despre necesitatile unei solutii New Business

Web Design Oferta
Web Design - articole