• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Spotless Services - Studiu de caz Brand ZoneIdentitate de brand: Spotless Services

Nume Brand: Spotless Services
Domeniu: Spalatorie si curatatorie chimica
Piata tinta: Slatina
Pachet de identitate de brand:nume brand, logo brand, tiparituri (foaie cu antet, carte de vizita, afise statii de autobuz, door-hangere, pliant preturi, etc), machetare magazin, mesh cladire, totem, design firma luminoasa, concept spot Radio / TV, solutie Web Design for Business
Stare initiala brand / firma: Brand nou

Descriere:

Brandul Spotless Services este gandit pentru a concura si a se impune pe o piata puternica, a spalatoriilor / curatatoriilor chimice si a echipamentelor de lucru.
Crearea brandului Spotless Services a pornit de la o strategie pe termen mediu si lung in care s-au definit valorile brandului si pozitionarea acestuia in piata.
Intrega identitate vizuala si strategia de marketing sunt proiectate pentru ca in timp sa castige o cota de piata apreciabila si sa sprijine in mod real performantele companiei.

Mod de lucru: Pentru a putea crea un brand puternic, am stabilit intai strategia de brand pe termen mediu si lung, am facut un studiu de piata, am analizat documentatii legate de evolutia pietei in domeniu si am creat un proiect de brand, continand pasii pe care ii avem de urmat pentru a reusi. Elementele vizuale de identitate de brand, precum si elementele de marketing sunt create pe baza acestiu plan.
In urma implementarii initiale, brandul trebuie monitorizat si evaluat periodic.

Brand: Door hanger si afise statie de autobuz
Brand: Site web
Brand: Mesh cladire si Amenajare magazin
Brand: Mape, carti de vizita, plicuri
Brand: Afise si foi cu antet

Cere oferta pentru un pachet de brand: Nume brand, pachet complet identitate brand, etc.

Web Design Oferta
Web Design - articole