• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Optimizare site: SEO si nu numai

Ce inseamna optimizare site si ce se face pentru optimizarea site-ului web? Optimizare site(SEO): Optimizare site pentru ergonomie, optimizare site pentru Google si motoarele de cautare, optimizare site pentru comunicare, optimizare site pentru rezultate reale.

Definitie SEO: SEO este acronimul de la Search Engine Optimization, tradus in limba romana: Optimizare site pentru motoarele de cautare
Serviciul de optimizare site este un scop central in dezvoltarea unei solutii Web Design for Business®, construita pentru a obtine rezultate reale. Serviciul de optimizare site(seo) se realizeaza in patru directii principale:

1. Optimizare site pentru o ergonomie maxima in navigare.
Clientii trebuie sa poata accesa orice sectiune a site-ului web intr-un mod cat mai simplu si direct
Optimizare site: Exemplu de sistem de navigare neergonomic:
Sa presupunem ca un client vrea sa cumpere de la dumneavoastra un fier de calcat. In exemplul de mai sus el trebuie sa caute in patru meniuri cascadate acest produs. Clientul trebuie sa anticipeze ca un fier de calcat este un produs, mic, alb. In mod sigur ii va fi greu sa gaseasca un produs in site-ul dumneavoastra.

Optimizarea site-ului: Solutiile Web Design for Business® sunt gandite astfel incat un client ca dintr-un click, maximum doua sa ajunga oriunde in site. Ne mandrim cu magazine virtuale cu mii de produse, unde din maximum doua clickuri se ajunge la orice produs. Aceasta inseamna optimizare site pentru ergonomie.

2. Optimizare site pentru performante maxime in Google(TM) si alte motoare de cautare - SEO

Site-ul web trebuie sa fie optimizat inca din stadiul de programare pentru motoarele de cautare (SEO). In cadrul unei solutii Web Design for Business® aceasta optimizare a site-ului este inclusa in partea de programare. Un site poate arata la fel, dar modul de programare poate fi prietenos cu motoarele de cautare, iar site-ul sa poata fi gasit in Google(TM) si alte motoare de cautare, sau poate fi neprietenos cu motoarele de cautare.

3. Optimizare site pentru comunicare.

Cel mai important aspect dintr-o solutie Web Design for Business® este continutul. A scrie texte si a prelucra imagini astfel incat sa poti transmite clientului mesajul pe care il doresti este o meserie in sine (copyrighting). De aceea, optimizarea siteului pentru o comunicare facila inseamna preluarea informatiilor de la dumneavoastra si adaptarea la necesitatile si asteptarilor targetului pe care il vizati. Un exemplu: In multe site-uri veti gasi expresia companie tanara si dinamica, iar textele, in general copiate din alte site-uri web nu sunt altceva decat umplutura. Oare clientii dumneavoastra cauta o companie tanara si dinamica? O formulare nepotrivita poate determina clientul sa creada ca sunteti o firma la inceput de drum, in conditiile in care el cauta un partener solid si cu experienta. In site-ul web trebuie sa comunicati cu clientul, sa ii apreciati efortul de a va vizita site-ul si sa il onorati corespunzator. Imprieteniti-va cu el, explicati-i cine sunteti si de ce il puteti ajuta. Nu il jigniti punandu-l sa citeasca texte care nu inseamna nimic. Ii veti sugera ca il veti trata la fel si in relatia de afaceri.

4. Optimizare site pentru rezultate in afaceri.

O solutie Web Design for Business® este o solutie web design orientata pe rezultate. Rezultatele pot insemna vanzari efective, suport de vanzari, sau pozitionarea brandului in piata(etc). Pentru a obtine rezultatele pe care le dorim, optimizarea site-ului inseamna crearea unei povesti, a unei poteci pe care clientul o va urma prin site-ul web, strangand informatii, vazand de ce sunteti interesanti, invatand despre dumneavoastra si despre ce puteti oferi, vazand avantaje si ajungand la destinatie: contactandu-va.
Daca clientul ajunge pe site-ul dumneavoastra si se rataceste pe aceasta poteca nu va mai ajunge la destinatie: La numarul de telefon telefon sau la formularul de contact.

Aveti un site pe care vreti sa vi-l optimizam? Contactati-ne, va vom face o evaluare gratuita o oferta de optimizare site.

Cere oferta de optimizare SEO Profesionista pentru site-ul tau »

Web Design Oferta
Web Design - articole